Belangrijke mededeling over bijkomende COVID-19 maatregelen: Jouw gezondheid blijft onze prioriteit

Belangrijke mededeling over bijkomende COVID-19 maatregelen: Jouw gezondheid blijft onze prioriteit

Beste uitzendkracht,

Eerst en vooral hopen wij dat jij, jouw familie en jouw naasten in goede gezondheid verkeren.

Net zoals jij blijven wij bezorgd over de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus. Wij volgen zeer nauwlettend de evolutie op van de corona-epidemie en alle maatregelen die door de overheid worden aangekondigd. De laatste weken zagen we een sterke toename van het aantal positieve gevallen in ons land. Naar aanleiding hiervan zat het nationaal Overlegcomité afgelopen vrijdag samen voor extra verstrengingen en verdere aanpak. Deze bijkomende maatregelen hebben geen impact op de continuïteit van onze service. Wij doen er alles aan om onze activiteiten op een veilige manier verder te zetten en jou in de meest veilige omstandigheden te ontvangen.

Onze kantoren blijven geopend, echter uitsluitend op afspraak. Om ieders veiligheid te garanderen, verkiezen wij interviews via video, mail of telefoon. We horen graag van jou hoe we je kunnen verder helpen.

Nogmaals willen wij jou erop wijzen dat de volgende veiligheidsmaatregelen gehandhaafd blijven om de veiligheid en gezondheid van jezelf, onze teams en jouw naasten te garanderen.

– Pas de principes van social distancing in alle omstandigheden toe en vermijd lichamelijk contact binnen de 2m.
– Draag tijdens je bezoek een mondmasker. Ook onze Manpower consultants zullen er een dragen.
– Was regelmatig je handen met water en zeep.
– Desinfecterende handgel wordt ter beschikking gesteld.
– Neem onmiddellijk contact op met jouw Manpower kantoor indien je je onwel voelt, in contact kwam met een positief getest persoon of je de volgende symptomen hebt: koorts, droge hoest, keelpijn, verkouden.

Via Coronalert, de gratis Belgische contact tracing-app, kan je het aantal coronabesmettingen monitoren of je eigen risico opvolgen https://coronalert.be/nl/
Er wordt vanuit Manpower geen verplichting opgelegd om deze app te installeren. We wijzen alleen naar de mogelijkheid die ter beschikking is gesteld door de overheid.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om jouw vaste contactpersoon te bellen, of bel het dichtstbijzijnde Manpower kantoor.
Alvast bedankt voor jouw vertrouwen, inspanningen en begrip. Maar vooral blijf gezond en houd afstand.

Vriendelijke groeten,
Jouw Manpower team

Meest recente artikelen

Happy International Women’s Day

Vandaag viert ManpowerGroup de prestaties van vrouwen door te blijven streven naar meer gendergelijkheid. Door samen te werken kunnen we de kloof dichten en bouwen aan een meer inclusievere wereld van werk. ...

Lees meer

Wijziging van de openingsuren tijdens de vakantie

Hallo, Tijdens de vakantie (28/2/2022 tot 4/3/2022) zullen onze kantoren enkel telefonisch bereikbaar zijn op maandag en dinsdag van 8u30-12u30 & 13u30-17u30. Woensdag-donderdag en vrijdag enkel tussen 8u30-12u30. We blijven steeds bereikbaar ...

Lees meer
AC