Een kantoorjob? Zo ziet de perfecte back-office eruit!

Een kantoorjob? Zo ziet de perfecte back-office eruit!

Als back-officer zorg jij ervoor dat front office en werkplaats exact van elkaar weten wat er gevraagd wordt. Je bent een soort trechter, zeg maar, die alle nodige info verzameld, filtert en verwerkt in overzichtelijke offertes, foutloze bestelbonnen, ordelijke facturen… en alle andere denkbare administratie. Maar hoe pak je dit aan en welke eigenschappen heb je nodig om de perfecte back-office te creëren?

De perfecte back-office…
Het commerciële team rekent op de back-officer. Deze ondersteunt hen als het op de juiste papieren en cijfers aankomt. Om dit helemaal tot in de puntjes correct te kunnen doen, bewaart hij of zij als geen ander het overzicht. Want de perfecte back-office straalt altijd orde uit, nooit chaos. Zowel vanbinnen als vanbuiten. Offertes, bestelbonnen en facturen zijn in een paar klikken terug te vinden. Maar ook e-mails zijn netjes geklasseerd.

…bemand door de beste back-officer
De ideale persoon voor een kantoorjob is nauwkeurig. Een nulletje teveel of te weinig kan kostelijke gevolgen. Maar hij of zij haalt ook blindelings de juiste map uit de kast, weet welke bestelling wanneer geleverd wordt en of er genoeg stock is. Zo zijn opdringerige klanten snel gerustgesteld en vertragingen, annulaties of onverwachte bijbestellingen in een mum van tijdl verwerkt. En dat altijd met de glimlach.

Lijkt het je wel wat om de perfecte back-office te bemannen? Blader door onze vacatures >

Meest recente artikelen
AC