Een job als secretaresse? Alleen als je hier héél goed in bent!

Een job als secretaresse? Alleen als je hier héél goed in bent!

Een management assistant vormt de eerste indruk van je bedrijf: met jou hebben klanten en partners een eerste contact. Toch is een secretaresse meer dan een warm onthaal. Daarom is deze job niet voor iedereen weggelegd. Wij verklappen hoe ze de motor van de organisatie doet draaien.

Ambassadrice van het bedrijf
Klanten, leveranciers of bezoekers: of ze nu telefonisch binnenvliegen of even een voet binnenzetten, ze worden allemaal warm welgekomen. Een secretaresse is dan ook van nature hartelijk en klantvriendelijk. De ideale ambassadrice dus – of ambassadeur – die ervoor zorgt dat de eerste indruk van uw bedrijf professionaliteit uitstraalt én dat mensen graag terugkomen

Rechterkant van het management
De management assistant heeft toegang tot de agenda van zijn of haar manager. Niet om vertrouwde informatie te delen met nieuwsgierigen tijdens de lunchpauze. Wel om afspraken in te plannen en meetings te organiseren. Want elke manager weet dat een groot organisatietalent als rechterhand, zijn productiviteit verdubbelt.

Zelfstandig duizendpoot
Vergaderingen, bijeenkomsten en congressen zijn tot in de puntjes te georganiseerd. Liefst zonder tussenkomst van alle betrokken managers. Een goede secretaresse werkt zelfstandig en is een echte duizendpoot. Zo houdt hij of zij bijvoorbeeld ook de voorraad kantoormateriaal in het oog en bestelt tijdig bij. Zodat niemand iets tekort komt.

Heb jij het charisma, het organisatietalent en de flexibiliteit van de ideale secretaresse? Bekijk onze vacatures en stel je kandidaat >

Gerelateerde artikelen
Meest recente artikelen
AC