Hoe belangrijk is ethiek bij het kiezen van een toekomstige werkgever?

Hoe belangrijk is ethiek bij het kiezen van een toekomstige werkgever?

Uit een recent rapport van communicatiebureau FleishmanHillard Fishburn (FHF) blijkt dat 93 % van de millennials het belangrijk vindt dat het bedrijf waarvan zij goederen of diensten gebruiken, ethisch verantwoord handelt. Ook wij dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Wist je trouwens al dat ManpowerGroup voor het 10e jaar op rij bij de ‘meest ethische bedrijven ter wereld’ is verkozen?

L’Ethisphere Institute, ‘s werelds grootste organisatie in het implementeren van normen op het vlak van ethisch zakendoen, heeft ManpowerGroup bekroond om haar duurzaam beleid. Meer specifiek scoorden we hoog in de categorieën bedrijfscultuur, corporate governance en leiderschap, reputatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid. (Bekijk zeker ook: http://www.manpowergroup.be/nl/2019/03/06/manpowergroup-voor-het-10e-jaar-op-rij-bij-de-meest-ethische-bedrijven-wereldwijd/).

Ook in 2017 kreeg ManpowerGroup Belgium van Ecovadis de ‘Gold Star’ – de hoogste score van Ecovadis,een organisatie die leveranciers quoteert op vlak van MVO- en duurzaamheidsbeleid en sociaal, ethisch en milieuvriendelijk ondernemen. Bij ManpowerGroup zullen we blijven streven naar het leveren van een duurzame bijdrage tot de maatschappelijke ontwikkeling om jobs te bieden aan miljoenen mensen wereldwijd op een verantwoorde manier.

Meest recente artikelen
AC