Ook als u gevaccineerd bent: beschermende maatregelen zijn nog steeds nodig

Wij herinneren u eraan dat onze agentschappen over de nodige uitrusting beschikken om u te helpen de nog steeds van kracht zijnde sanitaire maatregelen na te leven.

Wij nodigen u uit om terug te komen naar uw consulent omhaar te vertellen wanneer u of een vriend klaar zal zijn om naar uw bureau te komen.

Wij hebben papieren maskers,  wegwerphandschoenen, herbruikbare handschoenen, schorten.  De hoeveelheid maskers die wij u willen geven is onmogelijk per post te versturen. Indien u niet naar het agentschap wenst te komen, zullen wij ze per post verzenden, maar de hoeveelheid zal minder zijn, wij hopen dat u begrip hebt voor dit logistieke probleem.

Neem contact op met uw agentschap om dit te regelen en zorg goed voor uzelf!

KLIK HIER > MAATREGELEN

Meest recente artikelen

Rekrutering: wat zijn de meest gewilde soft skills?

Zijn geavanceerde technische vaardigheden voldoende om rekruteerders te overtuigen? Tijdens een sollicitatiegesprek zijn het tegenwoordig de soft skills die het verschil maken. Deze gedragsvaardigheden zijn steeds meer in trek bij bedrijven. Ontdek ...

Lees meer
AC