Belangrijke mededeling over bijkomende COVID-19 maatregelen: Jouw gezondheid blijft onze prioriteit

Belangrijke mededeling over bijkomende COVID-19 maatregelen: Jouw gezondheid blijft onze prioriteit

Beste klant,

Eerst en vooral hopen wij dat u, uw  familie en uw naasten in goede gezondheid verkeren.

Net zoals u blijven wij bezorgd over de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus. Wij volgen zeer nauwlettend de evolutie op van de corona-epidemie en alle bijkomende maatregelen die door overheid worden aangekondigd. De laatste weken zagen we een sterke toename van het aantal positieve gevallen in ons land. Naar aanleiding hiervan zat het nationaal Overlegcomité afgelopen vrijdag samen voor extra verstrengingen en verdere aanpak. Deze beslissingen hebben geen impact op uw huishoudhulp noch op de continuïteit van onze service. Uw huishoudhulp kan mits de juiste preventiemaatregelen zijn of haar activiteit veilig blijven verderzetten.

Nogmaals willen wij u erop wijzen dat de volgende maatregelen gehandhaafd blijven om de veiligheid en gezondheid van uzelf en uw huishoudhulp te garanderen.

 • De planning van de huishoudhulp kan niet aangepast worden als ze bij u toekomt. Hij/Zij dient de uren te presteren die voorzien zijn.
 • Het is aangeraden om een masker te dragen indien de afstand van min. 2m niet gegarandeerd kan worden.
 • Verlucht uw woning goed alvorens de huishoudhulp start.
 • We vragen om zeep en een wegwerphanddoek te voorzien zodat de huishoudhulp regelmatig de handen kan wassen.
 • Gelieve niet in dezelfde ruimte te blijven waar de huishoudhulp poetst.
 • Onze huishoudhulpen mogen geen vuile was sorteren of wassen, hij/zij mag de vuilbak niet legen en hij/zij mag geen vuile lakens van het bed verwijderen. Het bed voorzien van verse lakens mag wel.
 • Indien u nog werkt met papieren cheques, vragen we u met aandrang om over te stappen op elektronische cheques.
 • Gelieve uw Manpower kantoor onmiddellijk te verwittigen indien u of één van uw huisgenoten in contact kwam met een positief getest persoon of u de volgende symptomen hebt: koorts, droge hoest, keelpijn, verkouden.
 • Via Coronalert, de gratis Belgische contact tracing-app, kan je het aantal coronabesmettingen monitoren of je eigen risico opvolgen: https://coronalert.be/nl/
  Er wordt vanuit Manpower geen verplichting opgelegd om deze app te installeren. We wijzen alleen naar de mogelijkheid die ter beschikking is gesteld door de overheid.

Onze huishoudhulpen zijn voorzien van een mondmasker, handschoenen en handgel. In bijlage kan u ook een onepager vinden die wij aan elke huishoudhulp bezorgd hebben.

Wij danken u nogmaals voor uw begrip. Wij streven ernaar u zo goed mogelijk te informeren in geval van wijzigingen.

Met vriendelijke groeten,
Bénédicte Baucy – Directeur Manpower
Karen Willekens – Sales & Operations Manager Dienstencheques

Meest recente artikelen

Rekrutering: wat zijn de meest gewilde soft skills?

Zijn geavanceerde technische vaardigheden voldoende om rekruteerders te overtuigen? Tijdens een sollicitatiegesprek zijn het tegenwoordig de soft skills die het verschil maken. Deze gedragsvaardigheden zijn steeds meer in trek bij bedrijven. Ontdek ...

Lees meer
AC