Ver weg werken, of liever vlakbij?  In de toerisme-sector kan het allebei!

Ver weg werken, of liever vlakbij? In de toerisme-sector kan het allebei!

Hagelwitte stranden, vreemde talen, lekker exotisch eten, … op reis ziet de wereld er altijd nét dat tikje rooskleuriger uit. Bovendien zijn mensen op vakantie altijd rustig en opgewekt. Vrij van stress. Dus waarom ga je niet op zoek naar een job in de toerismesector? Gegarandeerd snuif je zo tijdens je werkdag wat van die heerlijke vakantierust op!

Ver weg? Dat kan!
Hét aantrekkelijkste aan een job in de toerismesector is ongetwijfeld de vrijheid en de open road. Stewardess in een vliegtuig? Host in een vijfsterrenhotel aan de Turkse rivièra? Of toch liever met boots en snbowboard onder de arm de Zwitserse alpen in. De toeristische sector heeft volop nood aan avonturiers.
Tip om een job in de wacht te slepen: ga zélf veel op reis en documenteer je trips. laat zien dat je een globetrotter bent die weet wat mensen zoeken in het buitenland. Of word heel erg goed in iets wat veel mensen willen leren in het buitenland. Zoals skiën of surfen. Of diepzeeduiken. Goede reis!

Liever dichtbij? Dat kan ook!
Je moet het vliegtuig niet op om de hele dag bezig te zijn met vakanties en reizen. Misschien ligt jouw talent wel in het plannen en boeken van een perfecte trip. Of in het zorgvuldig analyseren van wat mensen eigenlijk graag willen, om er dan de perfecte vakantie op te kleven? Dan word jij hún vertrouwenspersoon bij het boeken van elke volgende citytrip!
Tip om een job in de wacht te slepen: omring je met reisgidsen en kijk heel veel reisprogramma’s op de televisie. Zo krijg je de trends van de sector in de vingers en weet je als geen ander je recruiter te overtuigen van jouw toerismetalent.

Blader door onze vacatures >

Gerelateerde artikelen
Meest recente artikelen
Close up of young woman using smartwatch at a cafe. Female sitting at a table and checking her smart watch.

Overuren: voor- of nadeel?

Bij overuren denk je aan inhaalrust of een mooi extraatje op je loon. Weet je ook hoeveel overuren je net mag werken en vanaf wanneer je er belastingen op moet betalen? Lees ...

Lees meer
Mature student using laptop in the classroom

Wat staat er op mijn loonbrief?

Als uitzendkracht word je wekelijks uitbetaald. Je krijgt dus ook elke week een loonbrief. Wij zetten op een rijtje wat je meteen zou moeten opvallen in die gedetailleerde loonberekening. Je prestaties Uiteraard ...

Lees meer
work and business through the Internet at home for young mothers

Kinderbijslag als uitzendkracht?

Ook als uitzendkracht heb je recht op kinderbijslag. En daar hoef je heus geen stapels formulieren voor in te vullen of heel wat loketten voor af te lopen. Lees hier wat je ...

Lees meer